Ketukan 1.28 pagi

/
0 Comments
Assalamualaikum..

Yeahh isnin.. hehe..

Semalam pergi putrajaya, hot air balloon. tapi takde mood nak update pasal belon-belon panas. huhu.. Banyak sangat aktiviti dekat sana, yang seronoknya layan anak buah la , nak main itu ini. Lain kali la update, itu pun kalau rajin.

Disebabkan semalam jalan banyak sangat.. balik tu singgah kedai beli koyok.. hehe.. sebab tau malam kang nak tido mesti sakit kaki, lenguh bahu.  Berdenyut-denyut tak lena nak tidur nati.. belilah sekotak ada 10 keping. Tampal satu badan..

Time tidur tu terjaga sebab dengar macam orang ketuk lantai bilik.. entah mamai ke mengigau ke.. dengar macam orang ketuk lantai guna kayu.. rumah pius lantainya kayu.. jadi kalau ada orang ketuk2 ni dengar la.. buka mata... takde pulak bunyinya... okay la tidur balik.. baru nak tidur, dengar lagi.. siapa pulak menukang pagi-pagi buta ni. Bangun.. tengok babah tak tidur lagi, duduk depan komputer.  takde pulak nampak sesiapa menukang. hurmm.. kejut pius solat tahajud barangkali...

misteri tak? hahahahahahaha.....

okay. fine. tak misteri.bai

pius: kejut kita bangun ke?


No comments:

Powered by Blogger.