Noor : Stay on track

/
3 Comments
Assalamualaikum :)

Alhamdulillah siang tadi dapat ke Melaka, majlis perkahwinan mawi. Tapi pius tak drive pun... rupanya penumpang lebih pening dari orang yang drive ya. Huhu..

Bukan nak cerita pasal Melaka, lagipun gambar takde.. tengah mencari lagu 'Stay on track' tak jumpa-jumpa dekat internet. Ada tu memang la ada tapi kena beli. hehehe... korang pernah dengar tak lagu 'Stay on track' ? Sedapnya lagunya, lirik pun bagus untuk didengar. Pius copy paste lirik dia ya.. carik mp3/video tak jumpa. Nak dengar full versionnnnnn... haritu semmpat dengar sekali je dalam kereta... sob sob sob...

betul la agaknya kumpulan ni
Stay On Track
Performed by: Noor
Written by: Tarik

Don't look back
Don't give up
Just stay on track

Trying hard every single day
Fighting the urge to go astray
I don't want to run away
My will you'll never sway

Doing my best to watch what I say
Don't like regrets on my heart to weigh
I'm telling you I won't be your prey
I'm back on track now I've found my way

(Chorus)

You try to push me into deep dark caves
Your whispers loud like crashing waves
I don't want to misbehave
My soul I'm gonna save

It's not easy to resist what I crave
Sometimes I feel like I can't be brave
I'm telling you I won't be your slave
I won't give up till my heart is safe

Not gonna look back
Not gonna give up

The time is now to make a change
With my whole life ahead of me

Not gonna look back gonna stay on track
Not gonna give up gonna stay on track


3 comments:

Iz Sazali 이재인 said...

salam...saya pun terdengar lagu ni di ikim fm tempoh hari...terus bergegas cari lagunya di internet dan youtube, tapi xde...huu...tp saya macam terjumpe websitenye : http://www.noorification.com/...

Moga bermanfaat...

Iz Sazali 이재인 said...

haa...sorry, saya dah jumpe kat mane awak bole dengar lagu ni..sila ke:

https://soundcloud.com/noorification/

Terima kasih, moga bermanfaat...Salam

Fairuz Jaafar said...

@Iz Sazali 이재인 Terima kasih IZ Sazali :) dapat juga dengar full.

Powered by Blogger.