Belon Panas Putrajaya

/
0 Comments
Assalamualaikum

Dah lama lepas tapi nak update jugak.. ngehehe...  tapi update ringkas jela..

Sementara tunggu belon panas, bersiar-siar dulu :)

Ramai orang haritu, jadi bot dengan sampan ni turun harga.

ruang piknik yang disediakan... 


Bagus jugak disediakan tempat piknik ni, ada jugaklah tempat santai waktu tengahari panas. Elok bawah pokok. Taman kepong takde ke sedia bean bag? huhuuu.. mau kena angkut balik rumah. 

sibuk tengok belon
Semua belon baru nak naik... lama jugaklah tunggu dia kembung.. huhuu...

Belon paling besar
darth vader baru bangun tidur
aku dekat mana??
Pius bukannya tau sangat darth vader ni, bukan tengok pun citer star wars. Tak pernah minat nak tengok. Anak buah tanya, jawab je topeng hantu. dah, habis cerita. Yang pasti, belon hijau tu dari Kedah, Malaysia.

Malaysia
Ada bentuk Aiskrim corneto, dari Belgium. Yang lain tak ingat dari mana.

Banyak aktiviti dekat sini, ada belon atas air, wall climbing, kayak untuk kanak-kanak, eh, banyak la sampai dah tak ingat..lupa nak ambik gambar.. bawa anak buah seronok sikit la layan dorang.   gerai makanan jangan tanya, kiri kanan penuh. Kamera lupa nak bawak, guna handphone jer. heeeee...




Pius: nampak sangat malas nak update


No comments:

Powered by Blogger.