Fokus la sikit!

/
0 Comments
Assalamualaikum

Apa nak buat dengan gadis yang tidak fokus ini??? Buka pc sebab nak sambung buat kerja tapi melalut buat benda lain.. Blogwalking la.. Cuci mata tengok dress la.. Sampai sudah sikit je sambung buat kerja. Haaaa... Tak tahan dah, rasa nak cepuk-cepuk je gadis itu. Tolong cepuk sama!

Korang buat apa ya untuk kekal fokus? Kalau environment study tu rasanya mmg nak tak nak paksa jugak diri study, buat assgment dan sebagainya sebab tahu kena submit, ada exam. Haa... Macam mana nak kekal fokus ni...

Buat kerja dekat library la kan... Lokasi febret time study dulu. Senang nak fokus dekat sana. Hurm... Laptop tengah problem.. Banyak sangat alasan ni!

Pius: nak office sendiri!

----------
Sent by pius fokus berjaya


No comments:

Powered by Blogger.