Seperti yang tertulis di bawah

/
0 Comments
Assalamualaikum..

Hujan :).... Tiba-tiba keinginan mengupdate blog datang. Bagai deruan hujan membangkit semangat berblog lantas mengerak jari jemari... Owhhh tidak... Berhenti di situ sahaja.

Ingat nak update pasal belon panas tapi gambar tak complete.. Jadi kita update 1 gambar je... Next entry...Hehe

Okay, nak cerita rahsia kerajaan. Haritu terjumpa kertas putih... Tak tak.. Kertas tu memang dekat tempat dia, kite yang sesuka hati baca... Jadi secara sengajanya membuka dan membaca kertas putih tersebut... Dan..... Huaaahhhhh.... Sob sob sob lap hingus leleh... Sedeyyyyyyy..... Ada hikmahnya Allah suruh kita baca kertas tu. Tapi takpe.. Sekurang-kurangnya kita tau ada juga orang yang baik disekeliling kita.

Cop! Nak pergi kedai jap beli tong air.. Esok dah start catu air katanya.. Moh la kitaaa... Dah malam baru nak diajaknya... Macam tau-tau pulak kiter ada mood nak update blog...

Pius: baru je feeling nak taip panjang lebar
----------
Sent by pius meh


No comments:

Powered by Blogger.