Fairuz@Friday :)

/
0 Comments
Asssalamualaikum :)

Huhuuu tak tau nak letak tajuk apa.

Harini awal pagi teman nenek pergi pasar, takde lauk dah katanya nak masak. Tengok maxi dress berlambak dekat pasar cantik-cantik! geram tengok.. huhuu. Balik dari pasar dalam pukul 11, belum sempat duduk masuk mesej nak tempah logo dan nak siap harini. Terus laju-laju basuh pinggan, panaskan lauk. Nasib baik babah bawa balik lauk kenduri malam semalam, masuk peti ais... senang harini panaskan ajer. hehehe.

Siap panaskan lauk, buka tv buka laptop... hurmmm mana satu nak fokus. hehe... Buka logo yang nak dibuat tu.. owhhh..patut la nak harini sebab logo ringkas jer. Fuhhhh... tapi macam tak kena pulak dengan name card yang pius buat haritu.. macam logo sedia ada pun ya.. huhuu... maafkan hamba..

   


Jadi hasilnya seperti yang diingini la...  maafkan hamba.. 
MELOVE CUPCAKES ni memang sangat sedap! Tak terlampau manis. Setiap kali dia bawa cupcakes ni mesti semua orang berebut nak makan. Satu sebab sedap satu lagi sebab free... hahaha... Masa tu time nak promote cupcakes kan, kena rajin kasi orang makan. Tapi seriusly memang sedap. Kalau korang nak order boleh kol AIN nombor seperti yang tertera dekat name card.

Selesai logo.. buat kuih apam madu pulak.. hehehehehe.. sebab besoknya babah buat meeting dekat rumah jadi buat la sikit kuih. Tapi tapi.. tak pernah buat pun kuih apam coklat, tolong jaga api tu selalu la takpun tukang menyibok basuh pinggan. Resepi ambik dekat internet je. Rasa dah okay sangat dah mcam kek coklat tapi tak tau la rupa sebenarnya macam mana. Sepatutnya mampat ke gebu..? yang pius buat ni mampat, takde pulak naiknya. Agaknya kena letak serbuk penaik banyak sikit kot.. tak pun api terlampau kuat.

itu jela nak cito... sambung nanti...



No comments:

Powered by Blogger.