Korangggggg!!!!!!!

/
0 Comments
Assalamualaikum :) *tenang*

Korangggggggggg!!!!! *jeritan hati dan perasaan*... haha.. Ya Allah, Alhamdulillah.. Rasa bersyukur sangat! Rasa macam nak berendam dalam air sejuk *motif? sejukkan badan la*.

Korang, korang , koranggggggg!!!!! Bestnya rasa bila Allah beri rezeki ilmu.. Pius banyak benda nak tulis, pasal kereta tak boleh start sebab cip alarm hilang, pasal 1,2,3,4 hb Jun 2014, Pasal 12-15 jun 2014... Ahhhhh banyak sangat rasa nak ditaipkan... rasa macam membuak-buak la rasa nak menaip tu... tapi ku tahan kan ajer, simpan dalam draft biar penuh sebakul melimpah-limpah baru share... kan... macam nak cover alasan je kan.. huhuuuu....

Koranggg..... eh. aku cakap dengan siapa ni?? Kot la sesiapa yang lalu lalang dekat sini, alang-alang tengok profile hanis kamal, baca la jugak luahan kata hati ku iniiiiii.... hakhakahak *gelak excited*

Motif: Menyalurkan keterujaan yang sedang melimpah ruah tanapa diketahui puncanya.

Ya Allah, permudahkan urusan fairuz jaafar dunia dan akhirat.


No comments:

Powered by Blogger.