Tempahan Sampul Duit Raya Customize Design 2016

/
0 Comments
 (Sticky Post) NEW UPDATE 2016

TEMPAHAN DILANJUTKAN  SEHINGGA 2O JUNE 2016

Assalamualaikum :)

Ramadhan baru je nak masuk, sebulan lagi baru nak raya. Kenapa awal-awal dah keluar sampul duit raya??? Haaaaa.... sebabnya tempahan hanya dibuka sebelum bulan puasa sehingga pertengahan bulan puasa je. Hampir raya semua orang dah busy nak prepare raya. Kedai printing pun nak raya juga :) Hehe.

Jadi untuk tahun ni fairuz tidak terima tempahan last minit tau, jangan macam tahun lepas. Last minit baru nak tempah. Bukan tak boleh ambil tempahan... boleh ambik tapi lepas raya la baru dapat sampulnya..huhuuuu. Untuk elakkan masalah kelewatan, digalakkan tempah awal-awal ya.

Anda boleh letak nama sendiri, gambar keluarga, logo syarikat. Nak reka sendiri juga boleh. No problem :) Nak kami design pun boleh! Jangan risau kami sedia membantu kerana itu adalah kepakaran kami :)








Sampul duit raya 2016, siap packing ( 4 May 2016)

Untuk maklumat lanjut boleh terus hubungi / Whatsapp kami:

+6013-296 4760 - Fairuz

  • Menerima tempahan custom design
  • Percuma postage semenanjung ( Skynet)
  • Self collect untuk warga Singapura -  Johor bharu
  • Self collect untuk warga Brunei - Limbang

Pembayaran melalui :
  • Maybank2u
  • Foreign Telegraphic transfer / Visa (Swift code)

New update : 30 Mac 2016


Tempahan cetakan sampul duit raya dibuka dari 21 Mac 2016 - 10 Jun 2016 sahaja.

VISIT GALLERY 2016 :
Sityprint


No comments:

Powered by Blogger.