Zaman berkutu!

/
0 Comments
Assalamualaikum

Arghhhhhhhhhh!!!! *jeritan tiada suara*

Pius ingatkan zaman-zaman berkutu ni dah luput dek zaman tapi masih lagi available eh! Ayoooo... Standard kanak-kanak kalau ke sekolah pasti berjangkit kutu kan.Tak memasal auntie piyushh pun berjangkit sama! Ahhh.. sudah luput zaman berkutu ni.

Puas lah tadi sikat-sikat rambut ni, takut-takut kutu mengyinggah..hurmmm ada sekor! Tak percayaaaaaaaaaa.... huhuhuuuu... Kesian dekat anak buah dok garu-garu kepala.  Rasa macam nak tenyeh bawang putih je dekat kepala dorang tapi risau tak tahan pedih.. geram tengok! Kena buat treatment bawang putih ni, kang tak pasal-pasal beranak pinak satu kepala.

hahaha.. ni lah entry berkutu namanya

"Jangan biarkan hidup anda diselubungi kutuuuuuuuuu....."

Pius: Mood nak update panjang-panjang belum tiba lagi.. baiii baiii... ada kerja nak buat :)


No comments:

Powered by Blogger.