Cuti, cuti jugak, jangan lupa beraya :)

/
0 Comments
Hai, Assalamualaikum :)

Alhamdulillah...


Bermula dengan esok, kalerfess akan bercuti sempena Syawal 1435H dan akan operasi semula pada 4 Ogos 2014. Tapi dalam tempoh cuti tu, boleh aja msg-msg whatsapp. nak tanya apa-apa ke.. Cuma kalau lambat sangat reply tu, pepaham laaa... mungkin agak sibuk mengunyah ketupat :)

Alhamdulillah, tahun ni Allah beri dan membuka banyak peluang. Mana terkurang tu pius minta maaf, pius akan terus meningkatkan kualiti perkhidmatan :) agar dapat bantu korang semua sediakan bahan-bahan untuk promosi syarikat dengan lebih berkualiti! Doakan pius.

Harini last hantar tempahan pelanggan.. esok dah start cuti...yeahhhhhhh...


Hantar namecard customer tadi tapi takde orang pulak dekat rumah..hehehe.. yang mana dekat dengan rumah tu, pius hantar by hand je. Yang jauh-jauh akan dihantar melalui pos.


Tahun depan taubat, taknak open tempahan sampul lambat-lambat.. huhuuuu :) Sebulan sebelum puasa pius akan open dan 2 minggu before raya close. Kalau tak huru hara la hidup.


Yang mana baru order, lepas raya pius proceed printing okay :)

InsyaAllah, akan masuk produk baru pula. Moga Allah permudahkan.

[COMING SOON]




Pius: Cuti raya :)


No comments:

Powered by Blogger.