Ekspedisi kerinduan

/
0 Comments
Hai, Assalamualaikum.

Rasa macam dah lama sangat tak beraktiviti. Ermm maksudnya aktiviti melibatkan alam semulajadi. Rasa jela macam lama, padahal before puasa haritu sempat mandi mandi di ulu yam. Ya Allah, rasa macam memberontak sangat hati ni nak pergi berkemah, meredah hutan. Takpun bersnorkeling di laut biru.

Tadi ada google pasal Royal Belum, ahhhhh rasa nak giler tengok gambar-gambar yang ada. Macam nak gigit-gigit jari ni.

Pius : Mimpi berkhemah di bawah jutaan bintang. Ah terharu!! Bila boleh follow zahariz ni???

You, Keep stronger! Everything happened with reason. Masa akan buktikan semuanya. Smile la :) :)

----------
Sent via Email


No comments:

Powered by Blogger.