Wajah baru!

/
0 Comments
Assalamualaikum :)

Header lama
header baru 
Alhamdulillah, dalam buzy menyiapkan tempahan, sempat juga spend masa update blog. Huhuuu. Blog ni sekali dah sentuh habis la melarat sampai ke sudah! kerja pun tinggai tepi. Tu la al sebabnya bertukarnya wajah blog, padahal niat awal buka blog sesaje nak naikkan mood bekerja. Memang naik sangat moodnya!
Habislah kalau dah start gatai tangan edit header dekat illust, susah dah nak berhenti. Ringkas-ringkas pun berejam juga daku kerjakan. Ada la macam poyo sikit headernya. Ingat nak bajet korea tadi, hahaha.... Heeeeeee :) pastu backgrond macam tak kena pulak! Letak jela gambar pokok. Kang sampai ke sudah la dok mengedit sana sini.

Superman!!!!!!!

Pius: bebel before tidoq!!!!
----------
Sent via Email


No comments:

Powered by Blogger.