#bebel before tidoq

/
0 Comments

Hai, assalamualaikum :-)

Dah mengantok sangat dah sebenarnya ni. Pagi tadi pukul 6 lebih dah keluar rumah pergi setia alam. Drift sikit la sebab rasa macam dah lambat. 7 suku sampai sungai buloh. Bertiga satu kereta.

Alhamdulillah, dapat la recharge semangat diri hari ni. Cuma abang bara bara bere bere takde pulak harini. Hehe. Ni first time pergi setia city convention. Cantik tempat dia.

Tamat program, Pukul 12 lebih singgah pulak seksyen 7 shah alam, sebab dah mengidm sangat nak makan laksa.

Masa otw ke sungai buloh, lalu la dekat kawasan perumahn baru siap. Cahaya spk kot, ada pulak bunting-bunting tepi jalan.

Open house!!!!!!

Amboiiiiiiii, terus buat U-turn sebab nampak satay punya pasal. Hahaahaa. Padahal baru lepas makan laksa.  Kan... dah la main redah je.

Dah dia pun letak bunting banyak-bnyak gambar satay, kita tak boleh menolak rezeki knnn... kannnn...

Serius cantek sangat kawasan dia, masih kekal kehijauan flora dan fauna. Amboiiiii... kira sesuai la dengan cita rasa... hehe.... tapi, bukan kita orang tengok pun show house dia. Dok nmpak satay je, tak sempat dah nak pergi tengok rumh contoh. Dah kenyang balik. Kann. Orang lain sibuk tunggu turn nak tengok kawasan, kita sibuk makan satay.

Eh.. tak tahan sgt dah ni mata..



No comments:

Powered by Blogger.