Bersangka Baik

/
0 Comments

Hai, Assalamualaikum :-)

Hehe, tengah tengok kuch kuch hota hai. Berkurun dah cerita ni tapi layan lagi. Haha.

Sekarang musim hujan ya, sedapnya angin sejuk sampai ke malam.

Alhamdulillah harini ada customer yang repeat order. Ingat lagi masa first time buat design untuk customer ni. Memang banyak kerenahnya. Sampai dah stress tukar design bnyak kali. Hehe. Akhirnya jumpa juga dengan customer tu untuk hantar tempahan yang dah siap. Allah, lemah lembut orangnya, baik seperti ibu. Waduhhhh...

Tersalah sangka rupanya...

Lepas-lepas tu terus la ramah-tamah dengan akak ni. Klau dia tepon pun siap boleh borak gelak ketawa macam lama sangat kenal. Huhuuu... tu la orang kata, tak kenal maka tak cinta.. ohoii...

Pius: Tambah kenalan :-)  



No comments:

Powered by Blogger.