Ber-insta la kita ya

/
0 Comments

Assalamualaikum, hai :)
Update blog santai-santai.

Alahai, rasa macam lama pulak tidak berupdate blog fairuzjaafar ni. Cian baby kita ni ya... nati kita karang panjang-panjang ya sambil duduk di atas buaian di tepi pantai. *sengih sengsorang.

Beberapa hari lepas ada survey tapak perkhemahan di tepian pantai. Waduhh, rasa nak packing terus barang-barang dan pecut ke sana. Murah je tapaknya, RM24 maksimum 4 orang. Ada juga yang free tapi hari cuti full la sebab ramai family berkhemah disitu. 

Tiba-tiba pulak masuk topik khemah. Yela, haritu blogwalking tengok mereka semua bergumbira berselfie di tengah laut sambil berkayak. Ahh.. jeles. 3 bulan sekali perlu detach dari memikirkan hal kerja :)

Cakap pasal kerja, kalerfess kini sudah mempunyai akaun instagram. Huahahaha.. gelak besar. Baru terhegeh-hegeh daftar ig. Ngehehe.  Jangan kata kalerfess, pius pun dah ada ig. Baru create tadi.. huhuhu. Tapi tak tau nak update apa...  :)



No comments:

Powered by Blogger.