Perjalanan itu ditunda

/
0 Comments
Assalamualaikum & hai :)
Update blog santai-santai

Perjalanan khamis-ahad telah ditunda kepada esok hari :) Nasib juga ditunda sebab masih ada kerja yang tidak diselesaikan. Fuhh... Tundaan ada makna tu. Bajet nak siapkan kerja cepat sebab nak mandi sungai sekejap. haha. Ini kalau office hour, kena potong gaji. Sebenarnya nak pergi semalam tapi cuaca tak mengizinkan. Jadi harini nak sambunglah hajat di hati berendam ayaq sejuk. Tiba-tiba....

Mak: fairuz, nak pergi mandi sungai macam mana? kan baem pakai kereta.

Kuang kuang kuang... lupa pulak adik pinjam kereta pergi kerja. Hurmm..........................  kempunan. Takpe lah, kita mandi puas-puas nanti :) Siapkan kerja cepat-cepat.

Alhamdulillah, siap!

tulisan cakar ayam
Alhamdulillah, ada lagi kerja cuma tengah tunggu confirmation. Confirm je kita jalan. Yang mana baru buat tempahan, pius proceed hari isnin ya :)  Boleh je whatsapp sabtu ahad tapi berkemungkinan fairuz balas lambat sikit atau malam sebab siang full aktiviti :)

Pius: Nak sejukkan badan :)


No comments:

Powered by Blogger.