Hanis Kamal Bakar comment blog saya!!

/
0 Comments
Assalamualaikum, hai. Arigato sayonara.

Huahhhh lamanya tak buka blog! Tiba-tiba ada comment dari Hanis Kamal Bakar! Serius Hanis Kamal Bakar?? Rasa nak senyum sampai telinga kalau ya Hanis yang comment. Dari seorang yang pemalas, terus esok pagi nak ke taman kepong bersenam dan berareobik bagai semata hati gembira. Haha.

kalau bukan pun takpela.. kan ku setia senyum sampai telinga. Huhu. Eh, nak senyum!! Hehehe :)

Klik : Profile Hanis Kamal Bakar
Klik : Entry Special Hanis Kamal Bakar

Okay, nak sambung cerita pius. Walaupun kalian taknak baca, kan ku karanginya jua. haha. Lama pius tak mencatat segala aktiviti dekat blog. Hehe. Seakan malas pun ada.

Baru-baru ni pius ke Seminar Usahawan Asas Tani di Melaka. Walaupun macam tiada kena mengena tapi tetap juga pius pergi. Orang jemput kita datang la. kan. Memang pius sorang je tersesat dekat situ. huhu. 99.9% peserta adalah usahawan asas tani. Giler jeles tengok orang lain buat produk makanan!!! terus rasa nak buat jugak. hahahaha.

Banyak produk mereka yang dah masuk ke pasaraya besar dan tak kurang jugak yang dah bertapak di luar negara. Sungguh jeles hamba. Dan tak terkecuali Usahawan yang diberi ujian seperti kemusnahan kilang akibat kebakaran.

Banyak ilmu berguna yang pius dapat walaupun jauh beza percetakan dan pertanian. Allah beri ilmu mesti ada sebabnya kan. Mana tahu sebagai persediaan. hehe. Paling best dapat berkenalan dengan rakan usahawan dari bidang berbeza. Bestnyaaa!!

Seminar berlangsung selama 3 hari di Hotel Avillion Legacy, Melaka.


Tak puas hati dengan hotel ni, huhu ^_^" Setiap kali lepas seminar, kena turun lobi dulu untuk renew kad bilik. Then baru boleh masuk. Telefon bilik malam tak berfungsi, kena pergi telefon di ruang legar pulak. Ayoo..

Cik, boleh saya dapatkan seterika? telefon diruang legar

kerusi terbaik, hehe
 Best kerusi ni, empuk dan boleh buat tidur. hehe.  Baca buku pun layan.... belikan satuuuuu!


Time ni customer ramai yang whatsapp tanya itu ini. Muka senyum jeeee. Aura negeri melaka tinggi sikit kot, hehe. Pindah Melaka la macam ni :)

Pius: Tahun penghabisan dan pemulaan!


No comments:

Powered by Blogger.