Self Development : Fasilitator

/
0 Comments
Assalamualaikum, hai :)

Korang ada alahan tak dengan cheese? pizza hut kan ada buat promo pizza RM5, RM10 dan RM15. Orang dalam rumah ni suka makan pizza terutamanya kakak dan abang ipar. Tiap minggu ada je pizza terhidang atas meja. Jadi untuk menjaga hati, TERPAKSA pius makan 2 keping. Haha. Ada tu, 3 hari berturut makan pizza. Jadi TERPAKSA sekali lagi makan 4 keping.

Esoknya bangun pagi habis betis timbul merah-merah. Nasib tak gatal. Dah macam peta zimbabwe.

Lepas pergi medical checkup haritu, terus pius kurangkan minum dan makan produk berasaskan tenusu. Susu kegemaran pun dah tukar dengan soya. Tapi... pizza hut kan memang ada cheese.

Takkan nak pesan... " Encik saya nak chicken hawaii, no cheese ya"

Tak pasal pizzaman tu reply "Dah kenapa kau"

Tak tau pulak alah dengan cheese, makan kerap sangat agaknya. hehe

Ehhhhhhh.. aku bukan nak cerita pasal cheese. tiba-tiba pulak.

************************************************

Anggap jela appetizer. pembuka cerita.


7-9 April 2015 @ Seri Suasana DBKL, PD (Selasa-Khamis)

Alhamdulillah, dapat sertai Program Kecemerlangan Emosi dan Personaliti sebagai Fasilitator. Tq Diana sudi invite :) Dah lama rasanya tak beraktiviti, memang niat pergi kali ini untuk menuntut ilmu serta menambah baik diri.

6 April - Bergegas ke rumah Dr.Dini di Putrajaya.
Serius dah lama tak travel guna backpack. Rasa nak patah bahu macam bawa batu. Sepanjang perjalanan dari Selayang ke Tbs memang banyak bersabar. haha. Nasib dari tbs ke putrajaya naik kereta abang wan. Lega.

Sampai sana terus solat, keluar makan dan bincang untuk program di PD.


First time jumpa Dr Dini. 7 April bergerak ke Pd. pius naik kereta dengan Dr, Dini.

7-9 April 2015 @ Seri Suasana DBKL, PD




tiba-tiba rasa macam malas nak menaip


Dj girl sedang berselfie

proses membelah betik

ronggeng


Ya, 47 tu piusnyer score! haha.


okay, pakai sememeh je.

Eh, malas la nak menaip. Pening palo. Customer order semua pius tolak hari Jumaat pastu pening sensorang sebab tak buat rekod. padan muka aku.


No comments:

Powered by Blogger.