Hari kesibukkan

/
0 Comments

huhuu. yela tu sibuk....

Rabu lepas pergi jumpa bos lama dekat Desa park city. Cantik sangat la area tu dengan lampu bergantungan dekat pokok. Macam rupa korea pun ada. yela aku ni padahal pergi korea pun tak pernah. haha. Nampak ramai orang jogging dekat situ terutama area tasik. Urban life la kot waktu malam jogging. huhu.

Bincang sekejap je, bos serah drawing terus pius balik.



Hurm.. dah berapa tahun tak sentuh kerja-kerja macam ni. -___-" macam tak paham pun ada. Stress pulak aku tengok drawing ni. hahahaha. Khamis malam baru buka drawing ni sebab siang time pius bekerja. Konon la nak stay up siap minum kopi bagai. Hurmm jangan harap. tetap juga lelap.




Bila dah stress....

apa terjadi? awak pergi mana??

aku pening kepala la!! kau nak apa lagi caderon???

hahaha layan betty la fea. Armando tengah mengamuk. Hoiii.. cerita febret zaman sekolah dulu. Betty punya pasal siap berebut dengan cikgu nak balik awal. Cerita ni paling famous time tu, dengan cikgu-cikgu nak balik awal (kelas tambahan).

Hari jumaat pius gerak ke office subang. Buat kerja dari tengahari sampai pukul 8 lebih. Hurmm tak berubah pun office ni :)


Siap je kerja terus pergi makan dengan kak deja and fiza. Lapar. Balik dalam pukul 10 malam. So sebab hari jumaat dah guna untuk kerja lain.... jadi pius kena kerja hari sabtu. Sabtu ingat nak kemas bilik. dah bersepah sangat da dekat area meja.



order form

tulisan kalah doktor
tak sempat nak isi order form hari jumaat tu, cecepat tulis dekat kertas.takut terlupa.  ni baru tadi isi semula detail.


dapat selendang dan tudung satin dari orang tu baru balik turki :) Selalu cadar bergerak, langsir bergerak. Ni Istanbul bergerak. Pecah rekod!

Okay. bai. nak tengok uctcin ketcin dulu before kemas bilik :)


No comments:

Powered by Blogger.