Lalalalala

/
2 Comments
Tajuk menunjukkan kegembiraan. Hak.

Isnin dan Jumaat selalu jadi hari paling malas aku nak buat kerja. Haha. Yang peliknya hari sabtu ahad pulak terlebih dos bekerja. Bila time cuti kau nak buat kerja, time kerja kau nak rehat. ehh.

Hari ni ada 5 senarai design perlu diselesaikan disebabkan pius terima tempahan pada hari sabtu dan ahad. Jadi semua design akan di tolak pada hari bekerja iaitu hari isnin. Jadi monday blues tu tak leh la nak layan sangat. Haha, walaupun sekejap lagi rasa nak lari-lari kejap tengok runningman yang tak sempat tengok semalam. Hahahaha.

Lepas raya pius and girlfren rancang nak buka ofis supaya kerja lebih teratur dan fokus. Perancangan dulu. Lepas raya kang baru nak tengok keadaan semua. Next time walaupun ada ofis, tempahan masih lagi berjalan secara online. InsyaAllah. Kalau jadi buka maksudnya kena hijrah duduk di area berdekatan ofis. Takut wehh. takut nak keluar dari safe zone. Hukkkkk.

Pagi tadi sahurrr.. den dah boleh pose. Yeahaaaa 3 hari je cutii. lalalalala. Pagi tadi lepas subuh tengok bintang dalam bilik bercahaya. Ehhhh suka sangat laaa... Apasal semalam tak glow pun? Happy hapi hapiiiii.


2 comments:

emma diana said...

kite menyinggah sini :)

http://matalensajemariberceloteh.blogspot.com/2015/06/persiapan-hari-raya-bersama-lazada.html

Fairuz Jaafar said...

@emma diana tq emma :)
kita nak terjah emma pulak ni.

Powered by Blogger.