Hurmm

/
0 Comments

Seperti mana tajuk seperti itu lah tuannya. Kohkohkoh..

Semalam pius tumbuk sambal belacan. Hikhikhik. Bulan pose kan.. tak sedap tanpa rasa pedas.

Bersila keayuan di lantai dapur. Krik krik krik...

Then tibo tibo mak den tanya pasal 'dio' pulok. Eh eh.. tibo tibo menanyo.. macam nak suruh kawen joo. Al maklum lah lepas ni turn hamba. Kohkohkoh.

Den jawap sambil lewa jola. Al sobabnya den pun tak berhubung lagi dengan dio. Takde gadoh apo pun.. cuma den ni kalau malas nak melayan.. memang den malas la jawapnyo.
.
.
.
.

Krik krik krik.... malaikat lalu.

Lepas rayo ni nak jv ngan cik kiah ( kawan hambo). Sebabnyo hamba sengsorang tak menang tangan. Krik krik krikk..

Kalau jadi den kena pindah dok sana... poning pikir. Lagi pikir lagi memacam.. jadi den ingat nak jalan jola. Moga dapat berkembang lebih maju. Kang asyik pikio je apo pun tak jalan. Sebelum den kahwen baik la den buat perkara yg den tingin sangat nak buat. Iaitu goyang kaki duit masokkk. Hahaha.

Apo kita cakap tu doa. Jadi baik la den cakap benda baik baik je.

Harapan nak duduk rumah lepas kahwin tu tinggi bebenor ni. Harapan setinggi gunung...

Jadi den pikio.. masa la ni la kena usaha untuk create perkara tersebut.
Hurmm larik pulak mood ni.

Tu la antara impian den. Nak keluar rat race. Impian setinggi gunung. Nak guna masa untuk improve dalaman diri. Takmuh berhabis banyak masa dalam rat race. Pastu banyak bonda nak buat dengan family.

Tapi sobonarnya.. den pun takut jugak. Kikiki.. yola.. nak merantau.. macam tak pernah duduk jauh.. padahal belajar dulu jauh sampai ke kedah nun. Yola.. la ni berbeza sebab betul-betul kena keluar dari safe zone.

Ehhh banyak pulok pikiaq. Jalan jelaaaaaa.

Buat orang nogori. Maafkan hambo atas kesalahan serta kepandaian berbahasa nogori. Al maklumlah dah malam. Lebih sedap berbahasa nogori ( macam takde kena mengena). Hambo pun dah nak tidoq. Ni pun update pakai tepon

Sonang publish terus tidoqqq.



No comments:

Powered by Blogger.