Cara Buat SIGNATURE pada Email Yahoo

Bukan main tajuk entry omputih. Kita tambah la tajuk melayu sekali ya 


Add signature with picture in yahoo mail
Sebenarnya nak buat dekat email sendiri tadi. Nasib jumpa dekat google, kalau tak sentiasa kosong jela email setiap kali send dekat customer. Sebelum ni buat manual je. Setiap kali hantar email, mesti tulis signature manual. Yang ni automatic, setiap kali compose new email dia akan ada. tak perlu manual lagi. Haha, kenapa sekarang baru aku nak bijak?

Assalamualaikum.

Koranggg, saje je... tau dah korang singgah sini sebab nak baca entry hanis kamal jeeeee. Sambil baca tu, cer klik iklan atas bawah kiri kanan ni hah.

Harini sobonarnya happy sangat la. hati tu rasa happy... plus dapat balik rumah banyak hari. Ehhh suka sangat hati ni. Rasa nak melompat-lompat dalam ofis!

cik kiah : jangan wehhhh, marah orang bawah
pius: boleh dengar eh...

asal aku melompat je, mula la dia bersuara... jangan wehhhh.
Abis camne den nak bertali skipping? cik kiah harini buzy siapkan design. tak berganjak dari kerusi. aku yang sensorang menyanyi kehulu kehilir tahap kesukaan level 99. senang hati semua design dah siap, tempahan dah cetak, customer bagi feedback positif. malah buat hati berbunga-bunga. hikkkks.

selfie sebelum berangkat pulang. pc siap tutup. bai cik kiah. hamba pulang dahulu, kirim salam pada ibunda. haha


hehe 

Rasanya dalam setahun kena ada saiko's day.... dalam bahasa mudahnya psycho's day
Dan dengan ini saya mencadangkan 7 september 2015 sebagai hari penuh kesaikoan. (Tiba-tiba) Sebab semalam tak boleh nak tidur, banyak sangat pikir bukan-bukan. haha. Gara-gara mimpi malam ahad. ayooo. ngeri.

Disebabkan kepala asyik memikir itu ini... terus belek handphone. Buka pinterest...

Search: Weight loss workout (hahahahahahahaha)

Begitu dasyat sekali tajuk yang di search. Okay dengan semangat jitu nak workout esok pagi.


Okay, selepas dibaca, dibaca dan dibaca... maka paham la hamba... tak semestinya kena jogging dan berlari untuk kurangkan berat badan. Fuhhh... jadi hamba memilih untuk menari dan bertali skipping dengan harapan orang bawah tak hantar surat layang.



Jangan main-main.....

To: you.... yang baca post ni.

[ Bedtime story ]

Huhuhuhu. Rabbit farm sangat ni ♥
Harini habis kerja lambat sikit. Dalam
6 lebih baru off computer. Cik kiah
nak pergi tukar arnab jantannya.
(Baru beli) kononya nak kasi kawan
untuk arnab yang tersesat dalam
rumah dia tu. Sekali pergi beli arnab
jantan. Dah dua dua jantan,bercakaran
la dua ekor jantan tu.

Pergi tukar arnab dan ambik meja lipat
sekali untuk dapur. Takdok meja
nak letak barang-barang.

Ladang arnab ni takde la LADANG
sangat tapi boleh kata banyak juga
arnab ternakannya. Owner dia order
label untuk packaging daging arnab.
Hehe ♥

Alhamdulillah.

Tadi dengar je cik kiah nak pergi
tukar arnab, terus nak ikut. Al sebabnya
semalam nampak dia bawak jeap
tanpa bumbung. Huhu. Angan-angan
nak beli mini cooper boleh buka
bumbung.. jadi ambik feel la. Haha.
Kesukaan tu ♥

Selamat Malam. Dah lama tak selfie hehe.
Powered by Blogger.