Home sweet home

/
0 Comments
Assalamualaikum.

Koranggg, saje je... tau dah korang singgah sini sebab nak baca entry hanis kamal jeeeee. Sambil baca tu, cer klik iklan atas bawah kiri kanan ni hah.

Harini sobonarnya happy sangat la. hati tu rasa happy... plus dapat balik rumah banyak hari. Ehhh suka sangat hati ni. Rasa nak melompat-lompat dalam ofis!

cik kiah : jangan wehhhh, marah orang bawah
pius: boleh dengar eh...

asal aku melompat je, mula la dia bersuara... jangan wehhhh.
Abis camne den nak bertali skipping? cik kiah harini buzy siapkan design. tak berganjak dari kerusi. aku yang sensorang menyanyi kehulu kehilir tahap kesukaan level 99. senang hati semua design dah siap, tempahan dah cetak, customer bagi feedback positif. malah buat hati berbunga-bunga. hikkkks.

selfie sebelum berangkat pulang. pc siap tutup. bai cik kiah. hamba pulang dahulu, kirim salam pada ibunda. haha




pukul 7 sampai rumah. ruang kerja dalam bilik. sapo buat sepah?

huhuhu kosong je ~

Malam ni nak tidur dengan tenteram, esok baru pikir kerja. Tadi  pun dah tidur sebenarnya tapi mak kejut suruh makan. hurmmm, terus la segar kita ni lepas makan.. kalau tak dah gaya bebas dah sekarang.

dah takde benda nk update. tahun ni memang tak pergi jenjalan. sebab dah buka ofis, kena lebih serius. tak boleh nak main-main. hujung bulan nak kena bayar itu ini. tahun depan insyaallah baru jenjalan. hehe nak pergi pulau.



No comments:

Powered by Blogger.