Pejabat seterusnya?

/
0 Comments
 Rupa pejabat pertama pius selepas hampir 2 tahun bekerja dari rumah.  Sekarang ni trend bekerja dari rumah kan. Tapi pius tak rasa rumah pius sesuai nak buat ruang pejabat. Lagipun dah ramai yang request nak datang ke kedai dan pejabat.
Tengok runningman sebelum cari idea baru. huhu

kuikui
Sempat la 5 bulan ada pejabat. hahaha. Pastu tahun baru bekobar nak buka kedai dekat batu caves. Tak sempat nak habaq kat owner. owner dah suruh keluar awal-awal sebab nak ambil balik bangunan untuk buat bisnes suami dia.

Yang cik kiah, iyolah nak kekalkan pejabat tu. last last kena keluar gak. hahaha. Tapi nasib baik rumah dia dah ada line internet. Kalau dulu pergi rumah dia, resah ni.. line takdok. Line 3G takde area rumah dia. Boleh kata line telefon tu selalu takde la. customer nak whatsapp tak dapat. hahaha. Cepat-cepat nak balik. Sekarang baru la TM nak naik tiang. amboiii sangat. Pasang internet untuk orang kampung katanya.

Tahun ni apa rupa pejabat pius..... doa doa ....


No comments:

Powered by Blogger.