Resepi Kimchi Sedap dan Mudah

/
0 Comments
Resepi kimchi sedap dan mudah

Semenjak wabak k-pop melanda dunia, maka bertebaran la resepi kimchi di sana dan di sini juga. aha. Jadi ramai pula yang google resepi sayur jeruk dan juga kimchi telah tersalah masuk ke blog ini. Maafkan hamba. Dah banyak kali aku cuba resepi sayur masin tapi tak pernah nak jadi. Mungkin korang boleh refer sini untuk resepi sayur jeruk masin ( link blog di sini )
Tapi resepi kimchi mejadi dan mengikut selera. Dah beberapa kali pius buat tetap juga mengikut citarasa. Buat masa sekarang. Mana nak tahu jika masa hadapan terjumpa resepi lagi mengancam dan mudah. Setakat ni pius guna resepi dari blog berikut > ( link blog di sini )

atau boleh juga resepi ini ( link blog ) resepi lebih kurang dan ada beberapa bahan tambahan. next time cuba.

ni kimchi pius buat tercair sikit. hahaha. ni yang dah keberapa kali tak tau la. kimchi yang lain entah mana mana gambar. tapi sure bila buat tak sampai seminggu dah habis sebab dok makan sambil tengok tv. dah macam snack pulak.

Harap link resepi di atas tidak mengecewakan korang yang tersesat  dan terjumpa entry sayur jeruk yurm yurm di blog picisan ini. next time pius cuba resepi sayur jeruk masin pulak. tengok dari blognya nampak menjadi. harus cuba!


No comments:

Powered by Blogger.