Ahad 13 Mac 16

/
0 Comments

Minggu ni aku tak pergi jalan mana pun. Tadi pagi mandi uluyam je.  Wajib refresh kepala ku ini agar mudah mendapat idea. Hehe.

Aku suka tempat yang ada air. Sungai. Pantai. Gunung ganang. Haha. Tempat yang absorb negative energy. Yang buang negativity dalam badan. Thats why bila berada di pantai kita rasa tenang. Hurmmm google sendiri la.

Rasanya malam ni pius nak start buat kerja. Hari isnin banyak benda nak submit.  Sabtu ahad ni pun ada beberapa yang dah buat payment. Jadi pius kena laju sikit buat kerja biar tepat masanya.

Beberapa hari lepas pius invest buat marketing. Untuk permulaan pius invest 1k. Since tak pernah lagi keluar duit untuk marketing. Percubaan katanya. First platform guna public figure. Nanti kita semak resultnya macam mana.

Next time nak cuba platform lain pulak. K bai :)



No comments:

Powered by Blogger.