Tempahan Blog 2016

/
0 Comments
Ya Allah, siap juga akhirnya blog Rotikeju. Cuma tuannya belum review lagi. Seriusli pening juga aku betulkan coding sana sini. Huahaha. Dah lama kot tak explore blog sendiri. Zaman Uni dulu rajin lah dok design itu ini. Setiap bulan nak tukar template. Patut la orang cas mahal untuk buatkan blog. Huahaha. now reasonable.

Setelah sekian lama aku menunda, akhirnya siap juga!  Tapi pius design basic blog sahaja. Itupun dah macam-macam coding. Aku lebih prefer buat website free tu. hahaha.

Design header
Tertelan telan air liur ni hah tengok menu dia. Rasa nak suruh Cik Amy hantar je kek brownies cheese leleh sekarang di depan rumah. Heiiii mengidam!

Design-kan menu
Tak ke terliur tengok menu dia ni ??? Ada lagi menunya, tak complete. tengah tunggu gambar.
Allah jadikan manusia ni berbagai-bagai bakat dan kemahiran kan.. kan kan. huhu

attach maps
Okay selesai explore blog. Sekarang, aku dah huru hara. Borang tempahan dah kemana, makan dah kemana. Tidur pun kemana hala tak tau nak habaq.


Tempahan masuk tak henti. Pastu borang tempahan dah huru hara.

 Serabut sangat, aku tulis kat note je tampal tepi meja! senang hidup aku.


Pastu sekarang ni siapa nak ajar aku sistem bisnes?? Kat mana nak belajar?? MYB kot ya. Dahhhh... yang pius tau, pius nak mandi sebab dah pukul 9.42 malam, nak makan nasik dan tengok AKU BUKAN BIMBO!

ok bai.

Sekian melaporkan.


No comments:

Powered by Blogger.