Lola...

/
0 Comments

Korang... Lola dah mati... Sedihnyaaaa. Tak dapat nak main dengan lola lagi... Lolaaaaaaaaaaaaaaaa.

Aku baru je post pasal lola.. Tup tup Lola dah takde. Alkisahnya beberapa hari sebelum raya, rumah dalam proses renovate. Jadi Lola dibawa ke rumah ampang. Masa raya haritu ada jumpa Lola masa melawat kakak di ampang. Tapi takde la main main, biasa lah beraya.

Semalam dak awe hantar mesej kata Lola dah mati. Dah 2 hari tak balik rumah katanya. Aku tak percaya mula mula sebab kucing yang mati tu tiada loceng macam lola. Kalau tiada loceng bukan lola la maksudnya. Tanya dia ada ambil gambar tak.. Tak lama kemudian dia hantar gambar. Huahhhhh sama macam Lola. Patern & warna sama cuma tiada loceng. Sedihhhhhhhhh

Macam mana Lola boleh matiiiiiiiii...

Lolaaaaa.... Mai la sini balik. Lola... Mai kat sini kita garu badan yang gatal tu. Lola... Nah tangan. Lola... Nak makan? Lola.. Meh masuk. Manjanya Lola. Lola....

Sedihnya teringat Lola. Ni la first time aku sedih dan nangis bila kucing mati. Sebab lola manja dengan aku. Terasa kehilangan...

Lola... Mai sini meh...



No comments:

Powered by Blogger.