Inci dan mm

/
0 Comments
yaa, memang sekarang ada kerja. Malam ni obeb the time, sebab esok nak keluar. huhu. So, kita pulun dulu malam ni. Sebab dah janji, esok nak submit design.
.
Baru lepas siapkan satu design tadi, lagi satu... lepas kita merewang dulu, makan-makan, cuci-cuci kepala, main game sikit.... baru sambung. Bukan apa... nak kasi idea-idea lama beredar. Supaya idea-idea baru boleh masok. kehhh.
.
Merewang tu bukan gotong royong beramai-ramai ke? istilah apa nak guna... berjimba? huh? buat kerja tak berpaedah apa ya?.... susah ngat.
.
Esok nak keluar cari buku design sebenarnya. Hehehe... almaklumlah, kena selalu upgrade ilmu dan skill, baru seronok nak bantu orang lain.

hurmmmmmmmmmm.... borinkkkk. nak main game pun borink jugak. dalam tepon ada candy crush je. dah seminggu tak lepas-lepas levelnya... payoh sangat pulak level tu. Dalam laptop ada farm frenzy je... dah berapa kali pusing, hat tu jugak. Hurmmm... pusing tengok rak buku.... ada 5 buku tak habis baca.
.
tidur jugak satgi ni... haishhhh tak payah keluar la besok. Tunda sabtu! hahaha.


No comments:

Powered by Blogger.