RAJINnya bekerja minggu ni

/
0 Comments

Huuuu rajinnya.

Minggu ni masih teruskan flyer dwi bahasa.
Sebelum ni flyer eng - bm (dah selesai)
Sekarang bm - cina. Ku ingatkan tak mahu
flyer bahasa cina.

Kena juga. Walaupun tak faham. Huhu.

Tempahan sampul raya untuk 2017 dah
buka. pius dah start maklumkan pada pelanggan lama. Cumanya tahun ni rasa-
nya tak buka tempahan untuk singapura
& brunei. Kita tengok keadaan dulu la
macam mana.

Tahun ni memang memang akan tutup
tempahan awal. Benarkan pius beraya
dengan hati yang tenang & gembira.
Hehehe. So, tahun ni sila beramai-ramai
buat tempahan awal. Boleh custom design. Yeaahhhh. Lewat order, pius buka
untuk readymade je ya. Tak cukup masa
nak custom.

Tempahan sampul boleh ke instagram:
SITYPRINT (ruang kanan blog)

Pius dah start readymade. Tapi tak banyak
la design readymade sebab tau ramai yg
nak custom design. Apa-apa pun nanti
pius tambah design readymade.

Untuk Label, buka seperti biasa. Cuma dah kurang update design dekat insta.
Hehehehe. Kalau ada produk yang di-
update tu maksudnya customer bagi
lampu hijau untuk up gambar produk di
ig sticker2u.

Selalunya produk kecantikan, vitamin,
kesihatan memang tak update di ig.
Kalau makanan & pakaian okay. No problem kan.
Boleh promote produk pelanggan juga.



No comments:

Powered by Blogger.